Vilka är E-Mobility?

Powered by Soltech Energy

Sedan 1 september ingår E-mobility i solenergikoncernen Soltech. Soltech är helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar med kontroll över hela värdekedjan genom alla dotterbolagen. Soltech utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner.

Det känns verkligen roligt att ta ett nytt steg in i den förnyelsebara framtiden tillsammans med Soltech.

Vi på E-Mobility ser framåt och vill vara en del av en grönare utveckling. Detta medför att vi hela tiden arbetar efter effektiva och väl planerade processer.

Vi är ett företag med hjärtat i Dalarna. Huvudkontoret ligger i Borlänge och med hjälp av våra partners arbetar vi även i närliggande län. Vi strävar efter att vara tillräckligt stora och lagom små, för att vi kan ta hand om både större samt mindre projekt, men alltid med samma fokus. Vi uppfattas som lösningsorienterade och tillsammans med kunden skapas och utförs de projekt vi antar oss.

Internt arbetar vi med temat ”montörsmannaskap”. För oss innebär det att vi alltid skall överträffa kundens förväntningar och vi lovar att bilden av ordet hantverkare kommer få en ny innebörd.

Ingen fråga är för liten och ingen fråga för stor, vi kan el.
Kontakta oss så återkopplar vi inom 24 h!

Tillsammans skapar vi en bättre vardag!

Här finns vi

E-Mobilitys huvudlokaler ligger i Borlänge, Dalarna. Idag utför vi montage i Dalarna och angränsande län. Våra produkter levererar vi över hela Sverige.