Lämna omdöme

EV Charger

Rated 5 out of 5
december 27, 2022

I’m Alex Suárez, I’m interested in your EV Charger and I would like to know what is required to be an authorized distributor and sell your brand in México.

ALEX SUAREZ

Installation av solpaneler

Rated 5 out of 5
augusti 26, 2021

Vi är grymt nöjda med installationen! Såväl det estetiska som tidsramen och kommunikationen under arbetet. Vi gjorde några justeringar under arbetet som utfördes med lyhördhet och snabbhet. Helheten har varit att det känts tryggt och proffsigt!

Ronnie Lystedt

Installation Laddstolpe

Rated 5 out of 5
februari 4, 2021

När vi gör denna typ av investeringar till föreningen tittar vi såklart på priset som leverantörerna kan ge men också kvalitén i förhållande till priset, service och leveransmöjligheter. Det viktigaste för oss är dock helheten i affären. Vi värdesätter en bra relation som bygger på öppenhet och som ger oss valuta för de pengar vi investerar till att framtidssäkra för våra bostadsrättsinnehavare. Hybrida E-Mobility har redan från första kontakt sett till att leverera det, hela vägen från anbud till accept har kommunikationen varit rak och tydlig, vi vet vad vi betalar för och när vi får det, samt att servicen efter leverans varit mer än vi kunnat förvänta oss. Eftersom vi i dagslägen inte har ett extremt stort behov av laddstolpar hjälpte dem oss att ta fram den bästa lösningen utifrån vårt behov. Fördelarna med användarvänligheten i portalen är att vi enkelt kan administrera de personer som önskar laddplats och sköta debiteringen därifrån samt att vi även kan erbjuda våra gäster att ladda med hjälp av Easy Park appen när de besöker föreningen.

Så med det sagt är vi mycket nöjda med vårt val av partner för laddstolpar.

Marcus

Anlitade Hybrida

Rated 5 out of 5
maj 30, 2020

Anlitade Hybrida för byte av min gamla elcentral och kan varmt rekommendera dom!

Punktliga och ett fantastiskt bra installationsjobb!

Källa: Facebook

Magnus Dahlberg

Positiva: Kvalitet, Professionalism

Rated 5 out of 5
maj 27, 2020

Vi har anlitat Hybrida Emobility för konsultation och hjälp med laddning för elbilar. Extremt professionell personal, allt från kontor till elektriker. Där deras elektriker var även behjälpliga med koppling av mina nya altan belysning vilket uppskattades enormt.

Positiva: Kvalitet, Professionalism

Källa: Google

Hussein Jehia