Installera laddbox

Ska du installera laddbox i ditt hem eller i din bostadsrättsförening? Äger du ett parkeringsbolag och vill investera i klimatsmarta lösningar för elbilar? Vi på E-Mobility har stor erfarenhet av installation laddbox och åtar sig uppdrag i Dalarna samt i angränsande landskap.

E-Mobility hjälper till att installera laddbox åt bostadsrättsföreningar, företag, parkeringsbolag och privatpersoner.

Känner du dig osäker på om du ska installera laddbox? Har du frågor kring installation laddboxar? E-Mobility är ett serviceinriktat företag som erbjuder teknisk rådgivning till dig som vill veta mer om detta.

Hybrida E-mobility
Installera laddbox för ditt hem, BRF, företag eller parkeringsbolag

Installation laddboxar i samarbete med CTEK E-Mobility

Vårt företag är samarbetspartner med CTEK E-Mobility som är ett svenskt marknadsledande bolag när det gäller laddboxar för elbilar. I Sverige har vi en elsäkerhetslag som anger att det måste vara en behörig elektriker som ska installera laddbox. E-Mobilitys kunniga personal har behörighet och håller sig ständigt informerade om alla produkter från CTEK E-Mobility.

Vid installation laddbox erbjuder vi Chargestorm Connected som är en smart laddbox med möjlighet till uppkoppling. Laddstationen är väldigt säker och är bland annat utrustad med inbyggd säkring och jordfelsbrytare. Om du vill ha kontroll över din elbils behov av laddning samt dess förbrukning så kan vi erbjuda Charge Portal från CTEK E-Mobility.

Att tänka på inför installation laddboxar

Det finns olika sorters laddboxar på marknaden där en del kan installeras inomhus och andra utomhus under tak alternativt ute i det fria. Välj din laddbox efter vilken placering den ska få. Vi på E-Mobility hjälper dig gärna om du känner dig osäker.

Vi har samlat några råd som kan vara bra att ha i åtanke inför installation laddbox:

  • Bostadsrättsförening och företag – det är bostadsrättsföreningens styrelse som bestämmer om du får installera en laddstation eller inte. Be en elektriker undersöka vad fastigheten har för elsystem och se till att få en offert.
  • Fastighetsägare – se till att få markägarens tillstånd, undersök om du behöver bygglov och ta reda på var det finns elanslutning innan du låter någon installera laddbox.
  • Villaägare – be en elektriker undersöka vad villan har för elsystem och se till att få en offert för produkt och installation.
Att tänka på inför installation laddboxar

Teknisk rådgivning

I samråd med vår utbildade personal tar vi tillsammans fram rätt lösning för dig.

Försäljning

Samtliga säljare inom e-mobility har genomgått en teknisk säljutbildning och är med under hela projektet.

Design

Vi tar fram rätt lösning till er och designar en lösning efter möjligheter samt behov.

Installation

Vi tillhandahåller komplett installation som utförs av våra certifierade elektriker.

Support/Service

Med hjälp av smarta verktyg notifierar vi er om fel uppstår, oftast innan ni märker det. Vårt kundcenter finns tillgängligt via telefon och mail.