Elinstallation/Service

Vi på E-Mobility ser framåt och vill vara en del av en grönare utveckling. Detta medför att vi hela tiden arbetar efter effektiva och väl planerade processer.

Vi är ett företag med hjärtat i Dalarna. Huvudkontoret ligger i Borlänge och med hjälp av våra partners arbetar vi även i närliggande län. Vi strävar efter att vara tillräckligt stora och lagom små, för att vi kan ta hand om både större samt mindre projekt, men alltid med samma fokus. Vi uppfattas som lösningsorienterade och tillsammans med kunden skapas och utförs de projekt vi antar oss.
Internt arbetar vi med temat ”montörsmannaskap”. För oss innebär det att vi alltid skall överträffa kundens förväntningar och vi lovar att bilden av ordet hantverkare kommer få en ny innebörd.

Ingen fråga är för liten och ingen fråga för stor, vi kan el.
Kontakta oss så återkopplar vi inom 24 h!

Tillsammans skapar vi en bättre vardag!

Lastbalansering vid elbilsladdning

NanoGrid är ett unikt system för lastbalansering vid elbilsladdning. Det skyddar elnätet från överbelastning och säkerställer att viktig elektrisk utrustning prioriteras. Systemet för lastbalansering finns i tre varianter, från mindre installationer vid hemmet till mer omfattande installationer.

Vid risk för överlastning sänker systemet automatiskt laddströmmen, eller stänger tillfälligt av laddningen helt.